A research agency with a transient workforce made up of 70% students, required an update to their tired 3 storey Grade II listed and historically important building.  Light and bright finishes were called for, with a bold punch of colour in the Meet & Greet Area which reflected the floral corporate identity.  Different zones and circulation throughout the building were defined through the use of coordinating floor finishes, which overlapped and led from one space to the other.  Tea making facilities were added to each floor and the ground floor kitchen area was updated.  An awkward L-shaped room was sub-divided using glazed partition to create a small meeting room and waiting / breakout meeting area.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

CREATING ENGAGING SPACES, BRINGING IDEAS TO LIFE

Interior Design for the South West

chloe@chloewoodsinteriors.com