A fast expanding new media company based in an historically important building in Birmingham.  They had outgrown their existing space, and needed an interior that reflected their fun loving personality while communicating professionalism.   A rationalisation of two separate spaces in the Grade II listed building led to the creation of open plan offices either side of a services 'core.  This maintained clear sight lines through the spaces, which was in keeping with the companies flat management and open door principles.  Perimeter desks and seating allowed room for future expansion and bespoke furniture at each end of the space provided ample storage.  A glazed partition with a vinyl manifestation of the company logo, created a separate space for weekly catch ups and meetings that required privacy.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

CREATING ENGAGING SPACES, BRINGING IDEAS TO LIFE

Interior Design for the South West

chloe@chloewoodsinteriors.com